Design csoportok

Ismerje meg fő stílusirányzatainkat

Termékpalettánkat három fő design csoportra osztottuk.

MODERN DESIGN

– Elegancia és kifinomultság

A nemes viszkóz, bambusz viszkóz- és selyemszálak kivételes puhasága és csillogása könnyeddé és kifinomulttá teszi a szőnyegeket, mely a modern belső tereknek kivételes bájt, egyediséget kölcsönöz.

A MODERN DESIGN szőnyegeket egyedülálló struktúrájuknak és különleges színviláguknak köszönhetően, gyorsan szívükbe zárják a modern lakberendezés kedvelői.

A kollekció létrehozásánál előtérbe kerültek az art deco és minimalista stílusirányzatok, melyekkel tökéletesen harmonizálnak a világos színek és geometriai minták.

SCANDINAVIAN DESIGN

– A lehető legközelebb a természethez

A természetes alapanyagok és semleges színek folyamatosan uralkodnak a lakberendezésben. Az egészség- és környezettudatos életmód begyűrűzött otthonainkba, így a belső terek designjába is.

A kollekciót a természet ihlette. 100% selyemből, gyapjúból, pamutból, sisalból, vagy kókuszból készült szőnyegei ideális választás azok számára, akik a magas minőség mellett, a természetességet és a páratlan megbízhatóságot keresik.

CLASSIC DESIGN

– A keleti tradíció jegyében

A kollekció szőnyegei elsősorban Indiában és Iránban készülnek. 

A klasszikus, kézzel csomózott, természetes alapanyagú szőnyegeket helyi szőnyegkészítő mesterek állítják elő, figyelembe véve a tradicionális mintákat, valamint a modern lakberendezési trendek által támasztott színvilágbeli követelményeket.

A termékek között megtalálhatóak a hagyományos perzsaszőnyegek, afgán, marokkói, valamint pakisztáni szőnyegek is.

Legyen Ön is partnerünk!

Keressen minket a részletekkel kapcsolatban!

Tovább az elérhetőséghez